אני לא באה להתווכח שיקר פה. כי יקר פה וממש, אבל בין כל עליות המחירים המטורפות, ההפגנות וחוסר הוודאות, נחמד לגלות הבלחות של פינוקים קולינריים שלא באים לרוקן לנו את הכיסים.
צהריים על פי אלנה
בקומת הכניסה של מלון דה נורמן בתל אביב, נמצאת מסעדת אלנה של השפים עומר שדמי ודניאל צור. אני ממש אוהבת את המסעדה הזו, וגם את הלייבררי בר שהפכה לפינה מושלמת לשתות ולאכול בה.
בין המנות: טליוטיני דג ים, שרימפס קריסטל על שעועית לימה, פיצ'י קצ'יו אה פפה- חמאה, פלפל שחור קלוי , גבינת פיקורינו, טורטליני חוביזה- חמאת זעתר ולימון, ריזוטו קייל טוסקני – פרמז'ן וקרם פרש, קלמארי מקומי- קרם עגבניות מעושנות, לחם מחמצת , עוף סופרים אורגני – לצד ירקות חרוכים בג'וספר, לברק שלם – תרד מאודה, סלסלת עשבים, סינטה- סלט תפוחי אדמה חם לצד שלל ספיישלים יומיים מתחלפים ועוד.