במסגרת שיתוף הפעולה שיתקיים בשני ערבים, ב-28.3 במסעדת ג'ורג' וג'ון שבמלון היוקרה דריסקו וב-4.4 במסעדת פרונטו, יכנסו לתפריטי המסעדות מנות של כל אחד מהשפים המתארחים.
· קרפציו סבידה, שקד ירוק, גארום סרדינים, ושמן לובז׳
· פילה דג ים, חמאת מיסו עדשים כתומות, כרוב ניצנים, אפונת שלג ופירה
· סרטנים כחולים, ארטישוק ירושלמי, חמאה חומה, קרם פרש ופאף כוסמת
· טרטר טלה טוויל כרשה, בצל ולחם מחמצת, ״טחינה״ פיסטוקים, שומן טלה ואבן יוגורט
· מנטי צוואר טלה הבשול ארוך, תבשיל עלי סלק ובצל לאבנה אפויה ועלים עונתיים
· לוקוס קצוץ על הסכין, עשבי תיבול חצילים ומח עצם ממולא באפונת שלג, רוטב מי חציל שרוף, גלייז תמרהינדי ודבש ענבים