מנוחה מהמהפכה // צהרי שישי בוינונה פוראבר

בר היין של השף אבייתר מלכה משיק לאנץ בשישי עם אוכל מנחם ויינות מכל העולם. יופי של דרך לפתוח את הסופשבוע

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מקבלים את השבת בוינונה
מקבלים את השבת בוינונה | צילום: רן בירן

לכבוד הפתיחה של שישי בצהריים, שף אביתר מלכה נתן לכל טבח בצוות המטבח של בר היין לבחור מנה קטנה שמסמלת עבורו כניסת שבת ויצר תפריט של מנות קטנות, כיפיות שיוגשו לצד מנות דגל מהתפריט וכמה מנות מיוחדות לשישי.

ימזגו יינות פראיים שתופסים את הרוח האביבית, לבנים יוונים עסיסיים מלוחים לצד רוזה קראנצ׳י מגרמניה, כתומים גסטרונומיים ופט נאטים מבעבעים פירותיים ומשמחים מאיטליה סלובניה וישראל.

תגיות:
ברק אולייר
/
קבלת שבת
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף