סוף טוב - הכל טוב: מתכונים משביעים ומרעננים לשבירת הצום

רגע לפני יום הכיפורים, לפניכם מתכונים למנות שאפשר להגיש לשבירת הצום: מרק עוף בניחוח קינמון ונענע, טורט בהיר בטעם לימוני ועוגיות מהמטבח התוניסאי של סבתא אסתר. חתימה טובה

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
שוברים את הצום
שוברים את הצום | צילום: פסקל פרץ-רובין
5
גלריה

אני נוהגת לצום מאז היותי ילדה. עם השנים למדתי מה צריך לעשות כדי לעבור את הצום בקלות ובהרגשה טובה ככל האפשר. למשל לשתות 2־3 ליטרים של מים ביומיים שלפני הצום או להימנע משתיית קפה יום לפני הצום אם אתם סובלים מכאבי ראש, וכמובן - לבחור את המאכלים הכי טובים לארוחה המפסקת ולארוחה ששוברת את הצום.

העוגיות של סבתא אסתר
העוגיות של סבתא אסתר | צילום: פסקל פרץ-רובין
מרק עוף בניחוח קינמון ונענע
מרק עוף בניחוח קינמון ונענע | צילום: פסקל פרץ-רובין
טורט בהיר בטעם לימוני
טורט בהיר בטעם לימוני | צילום: פסקל פרץ-רובין
טורט בהיר בטעם לימוני
טורט בהיר בטעם לימוני | צילום: פסקל פרץ-רובין
תגיות:
מתכונים
/
פסקל פרץ רובין
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף