עוגת גבינה אפויה עם דובדבני אמרנה, החומרים:

לתחתית ביסקוויטים:
300 גרם ביסקוויטים
80 גרם חמאה

לשכבת הדובדבנים:
300 גרם (כוס וחצי) דובדבני אמרנה משומרים (שומרים את הסירופ בצד לקישוט העוגה)

לעוגת גבינה:
5 ביצים
120 גרם סוכר
1 כף קורנפלור
1 כפית תמצית וניל
גרידה מלימון אחד
2 כפות אינסטנט פודינג
1 גביע שמנת חמוצה
250 גרם גבינה לבנה 9%
500 גרם גבינת שמנת 30%

לציפוי:
250 גרם שמנת מתוקה
50 גרם סוכר

אופן ההכנה:
1. טוחנים את הביסקוויטים במעבד מזון. ממיסים את החמאה ומערבבים עם הביסקוויטים.
2. מסדרים בתחתית התבנית (קוטר 26).
3. מפזרים את הדובדבנים על תחתית הביסקוויטים.
4. מכינים את מסת הגבינה: בקערה רחבה, מערבבים את הביצים והסוכר, מוסיפים אינסטנט פודינג וקורנפלור וטורפים לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הגבינות והשמנת החמוצה וטורפים היטב לתערובת חלקה.
5. אופים למשך כשעה בתנור שחומם מראש ל־140 מעלות. מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בו למשך שעה נוספת.
6. בינתיים מכינים את הציפוי: מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר לקצפת רכה. מורחים על גבי העוגה המצוננת.
7. בעזרת כפית, מזלפים מרוטב האמרנה על גבי שכבת הציפוי.

המתכון באדיבות שף קונדיטורית רוסלה יונה, קונדיטוריית ביסקוטי