לא רק עלים: המתכונים שיהפכו את הטבעונות לקלה מתמיד

להיות טבעוני לרוב נתפס כמסובך ומצריך עבודה קשה, אך המצב אחר לגמרי. לא רק ירקות, תחליפים יקרים או סתם לא מוצלחים, עם המתכונים האלו תוכלו להכין מנות טבעוניות, פשוטות ובעיקר טעימות להפליא

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
עוגיות שיבולת שועל, בננה ושוקולד
עוגיות שיבולת שועל, בננה ושוקולד | צילום: טקה סטודיו
4
גלריה

יום העצמאות מאחורינו וזה בדיוק הזמן להחזיר את המנגלים למחסן ולגשת חזרה אל המטבח. אחרי כל הבשר, ואלו שעוד סוחבים איתם את תחושת הכבדות של המצות מפסח, חשבנו על כמה מתכונים קלילים שיעשו לכם נעים בבטן - ויהפכו את הטבעונות לקלה מתמיד.

מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka סיפקו עבורנו ארוחה שתיפתח במנה ראשונה של חצילים ממולאים בכרוב ופטריות, תמשיך למנה עיקרית של סנדוויץ' גבינה, תפוח ובצל מקורמל על הגריל, ותקנח עם עוגיות שיבולת שועל, בננה ושוקולד.

ממולא אינבולטיני בגריל
ממולא אינבולטיני בגריל | צילום: טקה סטודיו
סנדוויץ' גריל
סנדוויץ' גריל | צילום: טקה סטודיו
עוגיות שיבולת שועל, בננה ושוקולד
עוגיות שיבולת שועל, בננה ושוקולד | צילום: טקה סטודיו
תגיות:
מתכונים
/
טבעונות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף