לכבוד יום הצ'יפס: קבלו מתכון קל לפיש אנד צ'יפס קלאסי ביתי

מתכון מנצח מהיר ולא מסובך לאחת מהמנות האהובות בעולם כולו: 'פיש אנד צ'יפס'. מנה יפה, קלילה וטעימה במיוחד, שאפשר להכין גם עם הילדים בבית בחופש הגדול. לכבוד יום הצ'יפס הבינלאומי

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
פיש אנד ציפס באדיבות מותג מאסטר שף
פיש אנד ציפס באדיבות מותג מאסטר שף | צילום: יחצ
2
גלריה

הצ'יפס נחשב לאחד המאכלים הכי פופולריים ברחבי העולם ובהולנד הוא אף נחשב לחטיף הלאומי. מקובל וניתן למצוא אותו בדוכנים רבים ברחובות העיר, מתובל במלח ומוגש לצד קטשופ, רוטב ברביקיו, רוטב אלף האיים או מיונז. בארצות הברית הצ'יפס מקובל כתוספת להמבורגר ובאנגליה כתוספת לדג מטוגן בארוחת פיש אנד צ'יפס. לכבוד יום הצ'יפס הבינלאומי שיחול מחר ברחבי העולם, קבלו מתכון פשוט שגם הילדים אוהבים ויכולים לסייע בשלבי הכנתו. את מלאכת הטיגון תשאירו למבוגרים. לטרוף - כולם מוזמנים.

פיש אנד צ'יפס אקספרס

כזה בדיוק אנחנו רוצים. יום הצ'יפס הבינלאומי. צילום באדיבות רשת BBB
כזה בדיוק אנחנו רוצים. יום הצ'יפס הבינלאומי. צילום באדיבות רשת BBB | צילום: גיל אבירם

השף דוד אלחדף מרשת BBB מעניק מספר טיפים להכנת צ'יפס איכותי וטעים בבית: צ'יפס פריך, רך מבפנים ומתמוסס בפה, ושזוף מבחוץ.

תגיות:
מאסטר שף
/
צ'יפס
/
מתכון
/
פיש אנד צ'יפס
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף