הצ'יפס נחשב לאחד המאכלים הכי פופולריים ברחבי העולם ובהולנד הוא אף נחשב לחטיף הלאומי. מקובל וניתן למצוא אותו בדוכנים רבים ברחובות העיר, מתובל במלח ומוגש לצד קטשופ, רוטב ברביקיו, רוטב אלף האיים או מיונז. בארצות הברית הצ'יפס מקובל כתוספת להמבורגר ובאנגליה כתוספת לדג מטוגן בארוחת פיש אנד צ'יפס. לכבוד יום הצ'יפס הבינלאומי שיחול מחר ברחבי העולם, קבלו מתכון פשוט שגם הילדים אוהבים ויכולים לסייע בשלבי הכנתו. את מלאכת הטיגון תשאירו למבוגרים. לטרוף - כולם מוזמנים.
פיש אנד צ'יפס אקספרס
השף דוד אלחדף מרשת BBB מעניק מספר טיפים להכנת צ'יפס איכותי וטעים בבית: צ'יפס פריך, רך מבפנים ומתמוסס בפה, ושזוף מבחוץ.