את המתכון הבא אין מישהו שלא יאהב. מתכון לשקשוקה של בית, כזאת שמוגשת על מחבת רותחת לצד לחם חם. ארוחה שתמיד עושה נעים בלב. את השקשוקה של אמא, אפשר לאכול בכל אחד משלבי היום. היא יכולה לשמש כארוחת בוקר, כארוחת ערב ואפילו כארוחת צהריים. אני זוכרת את הימים שהייתי חוזרת מבית הספר ועל הגז היו מונחות המחבתות. בשנייה שהייתי מגיעה אמא הייתה שוברת פנימה את הביצים ומגישה לי לשולחן את השקשוקה במחבת אישית לצד לחמניה מתוקה. כל כך הייתי אוהבת את הגיוון הזה בארוחת הצהריים. מאז שלמדתי להכין את השקשוקה בעצמי אני מכינה אותה בכל הזדמנות ואין אחד שלא מתאהב ומתמכר. כמה שהמתכון הזה פשוט, ככה הארוחה הזו מזינה.