ים תיכונית לוהטת: מתכון לשקשוקה מהממת וטיפים לשדרוג שאתם חייבים לדעת

טעימה קלה ומהירה להכנה ופופולארית מאד במטבח הישראלי. השקשוקה הקלאסית מורכבת בעיקרה מעגבניות פלפלים וביצים אך ניתן לשדרג אותה במגוון דרכים והיא מהווה ארוחה מלאה ומספקת המתאימה בכל שעות היום. הכל הולך

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
צריך רק חלה לטבול. שקשוקה של השפית מאיה דרין
צריך רק חלה לטבול. שקשוקה של השפית מאיה דרין | צילום: גל בן זאב,באדיבות סולתם
3
גלריה

היא מתאימה כארוחת בוקר, בראנץ' או ערב ותמיד קלה ומהירה להכנה, ולא בכדי אהובה כל כך במטבח הישראלי. בבסיסה מורכבת השקשוקה הקלאסית מעגבניות המתבשלות לאיטן במחבת ומעליהן רותחות הביצים העלומות. שמן מלח ופלפל ובאמת שלא חייבים יותר מזה. היא טעימה אפילו ככה. כל המרכיבים המוכרים הנוספים שאזכיר עכשיו הם כלל לא בגדר חובה, אבל הם גם למה לא בעצם? בכיף. כולם מסתדרים עם השקשוקה: בצל, שום, פלפל ירוק, פלפל אדום, פלפל חריף, פפריקה, כמון, ובעצם כל מרכיב מהמטבח הים תיכוני.

שקשוקה של השפית מאיה דרין לסולתם
שקשוקה של השפית מאיה דרין לסולתם | צילום: גל בן זאב

שקשקו אותה - שדרוגים לשקשוקה ים תיכונית מטריפה

ים תיכונית אהובה. שקשוקה
ים תיכונית אהובה. שקשוקה | צילום: גל בן זאב, באדיבות סולתם

מתכון מהיר לשקשוקה שתמיד מצליחה

תגיות:
מתכונים
/
טיפים
/
שקשוקה
/
תזונה ים תיכונית
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף