ארוחה בקערה: שלושה מרקים מנחמים לימים הקרים | פסקל פרץ-רובין

מנחם, מחמם ומשביע: אין מתאים יותר למזג האוויר ולמצב הרוח מאשר מרק עשיר בתוספות, אותן אפשר לשנות כאוות נפשכם ולשלב את הטעמים האהובים על בני ביתכם

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
מרקים
מרקים | צילום: ללא קרדיט
4
גלריה

אני נוהגת להכין מרקים לאורך כל השנה, בחורף ובקיץ. הסיר שאני מניחה על הכיריים לעולם לא יהיה קטן או בינוני, זה יהיה סיר ענק, גבוה. המרקים משתנים לפי מצב הרוח, מזג האוויר והירקות במקרר. התוספות שבהן אני מעשירה את המרק נבחרות לפי טעם בני הבית.

מרק גריסים וכרובית
מרק גריסים וכרובית | צילום: פסקל פרץ-רובין
מרק עדשים
מרק עדשים | צילום: פסקל פרץ-רובין
מרק ירק עדשים וגריסים
מרק ירק עדשים וגריסים | צילום: פסקל פרץ-רובין
תגיות:
פסקל פרץ רובין
/
מרקים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף