תנו לנו ביעור חמץ כזה כל השנה: מתכון הפוקצ'ה שכבש אותנו

זה הזמן לנצל את הקמח שנותר בארונות ולבער את החמץ כמיטב המסורת לפני שמגיע חג הפסח. קבלו מתכון לפוקצ'ה בניחוח איטלקי בעבודת יד שמוגשת חמה הישר מהתנור. חוצמזה בשבילנו פחמימה זו גם מצווה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
פוקצ'ה איטלקית בתבנית רוסטר
פוקצ'ה איטלקית בתבנית רוסטר | צילום: גיל אבירם
תגיות:
אוכל איטלקי
/
פוקצ'יה
/
חמץ
/
מתכון
/
קמח
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף