למה לקנות מלפפונים חמוצים בסופר? כך תכינו ירקות כבושים במהירות | פסקל פרץ-רובין 

רגע לפני יום העצמאות והמפגשים שבהם יוכנו מטעמים על האש בליווי תוספות וממרחים פיקנטיים, זה הזמן לכבוש את הירקות שישתלבו נהדר עם בשרים צלויים, דגים ושאר פרפראות

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
מלפפונים כבושים
מלפפונים כבושים | צילום: פסקל פרץ-רובין
3
גלריה

ישנם ירקות שאנו פוגשים לאורך כל השנה, וישנם אלו שמופיעים בזמן מסוים, בוחרים את המועד המדויק לפריחה ואת הזמן הנכון שבו הם מקבלים את הטעם המושלם. כדי לשמור את הירקות העונתיים למשך כל השנה, באה לעזרתנו הכבישה.

ירקות כבושים
ירקות כבושים | צילום: פסקל פרץ-רובין
פלפלים כבושים
פלפלים כבושים | צילום: פסקל פרץ-רובין
תגיות:
מתכונים
/
פסקל פרץ רובין
/
אוכל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף