יחשבו שהתאמצתם: שתי גרסאות למנת בטטה בתנור שתסחט מחמאות מהסועדים

הבטטה היא לכאורה מנה קלה ופשוטה אשר בלבוש אחר ומעניין גונבת את ההצגה. רוצים להגיש אותה בצורה שונה? לפניכם גרסה נוספת לאותה גברת - וטעימה באותה מידה

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
בטטה
בטטה | צילום: פסקל פרץ-רובין
3
גלריה

אנחנו מקפידים בבחירת המאפים ומנות הבשר שאותם אנו מכינים. אלו מנות שאנו משקיעים בהן הרבה מחשבה וזמן, הופכים ליצירתיים ויוצרים מנות מגוונות, מורכבות, מעניינות ובעיקר טעימות. אולם לא תמיד אנחנו צריכים לעמוד שעות במטבח על מנת להכין ארוחה מורכבת ומרובת מנות שתתיש אותנו לגמרי.

לא פעם אני שומרת מתכונים קלילים ומהירי הכנה למנות אשר עושות רושם וכמו מספרות סיפור לסועד על שעות טרחה במטבח, כשבעצם הן מאוד קלות להכנה, טעימות ויפות להגשה. כאלו הן המנות השבוע. בחרתי להציע לכם להתרכז דווקא במנות התוספת. אלו אותן מנות קלילות אשר לא תמיד אנו משקיעים בהן זמן ומחשבה.

בטטה
בטטה | צילום: פסקל פרץ-רובין
בטטה
בטטה | צילום: פסקל פרץ-רובין
תגיות:
פסקל פרץ רובין
/
מתכון
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף