מתגלגלות על הלשון: עוגיות תמרים ואגוזים – הפעם בגרסה הטבעונית

יש עשרות מתכונים וגרסאות להכנת כרוכיות ממולאות. הפעם, בחרתי להכינן בגרסה הטבעונית - ללא ביצים, ללא חמאה וללא מרגרינה. הן לא מתוחכמות במיוחד אבל ברגע שהן יוצאות מהתנור, כל בני המשפחה מיד מגיעים למטבח

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
עוגיות תמרים ואגוזים
עוגיות תמרים ואגוזים | צילום: פסקל פרץ-רובין

זה זמן מושלם לחדש את מלאי העוגיות, אשר יחבקו בחום ובאהבה גדולה כוס תה מהביל, המתובל בשפע עשבי תיבול. בסוף השבוע בחרתי לחזור ולהכין את עוגיות התמרים והאגוזים הנימוחות והאהובות כל כך. הן עשויות מבצק פשוט וקל להכנה, שמשתלב נהדר עם כל מלית שתבחרו. לעתים קוראים להן כרוכיות ולעתים מגולגלות, והן לא מתוחכמות במיוחד אבל טעימות מאוד וברגע שהן יוצאות מהתנור, כל בני המשפחה מיד מגיעים למטבח כדי ליהנות מטעמן.

תגיות:
מתכונים
/
עוגיות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף