הפנקייקים, מנת בוקר אהובה ומפנקת, מהווים קנבס קולינרי פתוח לרעיונות יצירתיים וטעמים מגוונים. מאז ראשית הופעתם בתרבויות שונות ברחבי העולם, הם הפכו לסמל של ארוחת בוקר נעימה ומשחררת, המאחדת משפחות וידידים סביב השולחן. אך מעבר לתפקידם כמנת בוקר קלאסית, הפנקייקים זכו בשנים האחרונות למעמד של נשנוש אהוב גם בשעות הלילה, המשמש כפינוק מפנק ומרגיע לאחר יום ארוך.
גורדון רמזי וג'יימי אוליבר, שניים מהשפים המובילים בעולם, נותנים הצצה לספר המתכונים שלהם עם שתי מתכוני פנקייקים שאסור לכם לדלג עליהם.
פנקייקים קלילים בסגנון קרפ מאת ג'יימי אוליבר
מתכון קל וטעים שיגרום לכם להרגיש כמו שף צרפתי במטבח הביתי! מתכון מושלם לאלה שרוצים ליהנות מטעם בינלאומי ללא מאמץ מיותר, עם כמה טריקים פשוטים שיהפכו את הארוחה שלכם למיוחדת במיוחד.