בים בם תירס חם: המרק הכי קל שתכינו אי פעם

כבר מזמן רצינו לשתף אתכם במתכון הכה פשוט הזה להכנת מרק תירס והיום זו הזדמנות טובה כי חוגגים ברחבי העולם את יום המרק הביתי. יש לכם בבית קופסת שימורי תירס? יופי. אז יש לכם מרק בעוד פחות משעה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מרק תירס סיני
מרק תירס סיני | צילום: באדיבות טעם הטבע (שטראוס)
3
גלריה

יום המרק הבינלאומי, שמצוין מדי שנה ב-4 בפברואר, זה הזמן המושלם להוציא את הסירים, לנסות מתכונים חדשים וליהנות מהמאכל המחמם, שמחבר בין אנשים, מדינות וטעמים. בכל תרבות ובכל מטבח יש גרסה משלה לנוזל המנחם הזה, החל ממרק העוף הקלאסי ועד למרקים עשירים כמו מינסטרונה איטלקי או ראמן יפני.

 הדגן הצהוב והמתקתק. תירס
הדגן הצהוב והמתקתק. תירס | צילום: אינגאימג'

מעטים המאכלים שזכו למעמד כה מרכזי בתרבויות שונות כמו התירס.  הוא מככב במטבחים רבים ובצורות מגוונות. צורות הצריכה שלו נעות בין תירס טרי או משומר, קמח תירס, קורנפלור ואפילו שמן תירס המשמש לבישול. במקסיקו הוא משמש להכנת טורטיות וטאקו, בדרום אמריקה הוא מהווה מרכיב מרכזי בפאפאס ובתבשילים מסורתיים, ובכל העולם הוא נצרך כפופקורן שמתפצח בקולנוע, ואפילו במוצרים תעשייתיים שלא חשבתם עליהם.

קופסת שימורי גרעיני תירס מתוק. זה כל מה שאתם צריכים.
קופסת שימורי גרעיני תירס מתוק. זה כל מה שאתם צריכים. | צילום: באדיבות וילי פוד
תגיות:
סיני
/
חורף
/
מרק
/
מתכון
/
תירס
/
ביצה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף