בפסח, בין ארוחות החג החגיגיות, אנחנו זקוקים גם לאפשרויות קלילות ומזינות לארוחות היומיום. סלט הפסטה החלבי הזה מציע פתרון מושלם - ארוחה טעימה, מאוזנת ומשביעה שקל להכין וכולם יאהבו. השילוב של פסטה כשרה לפסח עם ירקות טריים וגבינת פטה יוצר מנה צבעונית ומזמינה שמתאימה לארוחת צהריים או ערב בכל יום מימי החג.
הטעם הים-תיכוני של המנה מביא רעננות לשולחן ומאפשר הפוגה נעימה בין ארוחות החג העמוסות. זהו פתרון מצוין למי שמחפש גיוון בתפריט הפסח המשפחתי, ללא צורך בהכנות מסובכות או רכיבים מיוחדים.
באדיבות ענת לבל, סטייליסטית מזון לברילה.
בתיאבון!