פשוט, מהיר, וטעים ברמות: פסטה ברוטב עגבניות שכל אחד יכול להכין

יש לה טעם מיוחד ויכולת מיוחדת לחבק את המשפחה – פסטה ביתית ברוטב עגבניות טריות ותבלינים

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
פסטה פיצ'י ברוטב עגבניות
פסטה פיצ'י ברוטב עגבניות | צילום: פסקל פרץ-רובין
4
גלריה

הפיצ'י היא אחת הפסטות המסורתיות והמרגשות ביותר במטבח הטוסקני – פסטה עבה וארוכה שנעשית בעבודת יד ומשדכת בין פשטות לטעם עשיר. במתכון הזה, הבצק המוכן מקמח דורום ומים בלבד, עובר לישה ומנוחה לפני שהוא מגולגל לאטריות עגולות עבות.

הרוטב הפשוט, עם עגבניות שרי טריות, שום, צ'ילי ועשבי תיבול ארומטיים מבושלים בשמן זית, מתחבר לפסטה הטרייה ויוצר הרמוניה מושלמת של טעמים וטקסטורות. העיטור בגבינת פרמזן או פיקורינו מיושנת ועלי בזיליקום טריים מעלה את המנה לרמה חדשה, ומעניק חוויה קולינרית אותנטית ומספקת שכל אחד יכול להכין בבית.

פסטה פיצ'י ברוטב עגבניות
פסטה פיצ'י ברוטב עגבניות | צילום: פסקל פרץ-רובין

החומרים (לשש מנות)

פסטה פיצ'י ברוטב עגבניות
פסטה פיצ'י ברוטב עגבניות | צילום: פסקל פרץ-רובין
פסטה פיצ'י ברוטב עגבניות
פסטה פיצ'י ברוטב עגבניות | צילום: פסקל פרץ-רובין
תגיות:
במטבח עם פסקל
/
פסטה
/
פסקל פרץ רובין
/
עגבניות
/
רוטב
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף