התפריט החדש כולל מנות ייחודיות כמו סיגר האסאדו המעושן בעבודת יד עם טחינה גולמית, סילאן ופיסטוק, רול קראנץ' מאקי פילה וכבד אווז, סלט פילה טרופי המשלב אפרסמון, פפאיה וקולורבי, וכן באן בורגר עם קציצת עגל, קולסלואו יפני וכבד אווז. המקום מציע גם מנות סושי חדשניות, מנות דגים כמו קריספי רייס טונה, ומנות בשר כמו שקדי עגל ומדליוני פילה עם קרם ארטישוק ירושלמי. טווח המחירים: 44-155 ₪.
"בתקופה האחרונה שבה כל חשבון נהיה כבד יותר, אנחנו רוצים לתת לבליינים של העיר ליהנות בלי להתנצל", אומרים במקום. התפריט כולל מנות חלוקה כמו פסטה פאקרי עם מעגבניות שרופות (62 ₪), טאקו פופקורן שרימפס (64 ₪), גולדנבורגר עם קציצה שנטחנת במקום (78 ₪) ושיפוד עוף בעשבים (66 ₪).