הנאות מגולגלות: השילוב המושלם בין בצק נימוח ומלית שנמסה בפה

כרוכיות תמרים ואגוזים עשירות בטעם ובמרקם, ומציגות שילוב מושלם בין בצק למלית

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
עוגיות מגולגלות
עוגיות מגולגלות | צילום: פסקל פרץ-רובין

עכשיו, כשהילדים בבית, אפשר להכין איתם שלל מתוקים: עוגיות, עוגות, גלידות ושלל משקאות בריאות. לפני כמה שבועות פרסמתי כאן את המתכון להכנת עוגיות פרח הריבה. הן זכו להצלחה גדולה אצלכם, ומיד נשלחו אליי בקשות רבות למתכון להכנת כרוכיות תמרים, או כפי שהן מוכרות בשמן הקצר “מגולגלות”. אלה עוגיות נימוחות, עשויות מבצק פשוט וקל להכנה שמשתלב נהדר עם כל מלית שתבחרו.

יש עשרות מתכונים וגרסאות להכנת כרוכיות ממולאות. הפעם בחרתי להכינן בגרסה חלבית עשירה במרקם ובטעם. אם אתם אוהבים מתיקות רבה, אפשר לבזוק אבקת סוכר בתום האפייה על המגולגלות. את הקמח תוכלו להמיר בכל קמח אחר, אך במקרה זה ייתכן שיהיה צורך להוסיף נוזלים מעבר למה שמצוין במתכון.

אוהבים את הכרוכיות שלכם במרקם ביסקוויט מתפורר? אפשר להמשיך לאפות בחום טורבו כ־5־10 דקות מעבר למה שמצוין במתכון. זה יעשה את הכרוכיות פריכות במיוחד. הכרוכיות נאפות שלמות, לאחר שמסמנים את חיתוך הפרוסות בבצק. בתום האפייה פורסים אותן לפרוסות בינוניות. הן נשמרות בקופסאות אטומות עד שלושה שבועות.

כרוכיות (מגולגלות) ממולאות בתמרים ואגוזים

תגיות:
מתכונים
/
פסקל פרץ רובין
/
אוכל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף