שבלולי חופש: הילדים נהנים מפיצה, ואתם תיהנו מחוויית חוג הבישול

פיצות קטנות, בצורת שבלולים, הן מאכל שאהוב על ילדים - וחשוב לא פחות, מתאים מאוד להכנה איתם

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
שבלולי פיצה
שבלולי פיצה | צילום: פסקל פרץ-רובין
2
גלריה

כאמא מנוסה לארבעה בנים, אני יודעת שלא קל להפעיל את הילדים בבישול במהלך חופשת הקיץ המאתגרת. במהלך השנים אימצתי שיטה שאותה שכללתי מחופשה לחופשה, בהתאם לילדים ולגילם. יצרתי מעין חוג בישול לילדים בביתי, והוא הצליח וגרם לסיפוק ולשמחה – לילדים ולי. אם אתם מחליטים לאמץ את הרעיון שלי, מומלץ שתתחילו בפיצה – המאכל הכי פופולרי, שאהוב על כל הילדים כמעט. בכל שנה התאמתי מחדש את הכנת הבצק, הצורה והתוספות לגילם של הילדים המשתתפים ולדרגת הקושי הנכונה להם.

נתחיל עם הילדים הצעירים ביותר, מגיל 3, ונכין איתם פיצות קטנות, שאני מכנה שבלולי פיצה. הם הפכו עם הזמן ללהיט במטבחי. הרעיון צץ בעקבות קניות שגרתיות במרכול, שבמהלכן הילדים התלהבו מהמגשים של שבלולי הבצק במקפיא. לבקשתם, קניתי את המגשים, אבל בפעם השנייה החלטתי שמיותר להשקיע כסף בדבר שהכנתו יכולה להפוך לחגיגה. היות שהמוצרים מוכנים, עיקר ההכנה היא בפתיחת הבצק, מריחת הרוטב, גלגול וחיתוך. כל אלה פעולות שילדים אוהבים.

שבלולי פיצה
שבלולי פיצה | צילום: פסקל פרץ-רובין
תגיות:
מתכונים
/
פסקל פרץ רובין
/
אוכל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף