עוגיות חמאה עם ריבת תות: מתכון קל ומרשים

מתכון פשוט לעוגיות חמאה נמסות בפה עם מילוי ריבת תות אדומה: מושלמות לקפה של אחר הצהריים, לנשנוש מתוק או כקינוח חגיגי שכולם יתאהבו בו – והכול בחצי שעה עבודה.

ליאל עזור צילום: פרטי
עוגיות חמאה במילוי ריבה
עוגיות חמאה במילוי ריבה | צילום: ליאל עזור
2
גלריה

יש מתכונים שלא צריך להתחכם איתם – פשוטים, קלאסיים ומפנקים. עוגיות חמאה נמסות בפה עם מילוי ריבת תות אדומה הן בדיוק כאלה: קטנות, עדינות ומלאות מתיקות. הן ייראו נהדר על שולחן החג או לצד כוס תה חם ביום סתיו.

מצרכים (כ־25 עוגיות):

עוגיות ריבה לפני האפייה
עוגיות ריבה לפני האפייה | צילום: ליאל עזור

אופן ההכנה:

טיפ קטן:

אפשר לגוון גם עם ריבות אחרות – משמש, פטל או אפילו ממרח שוקולד למי שמעדיף טוויסט עשיר יותר.

תגיות:
חמאה
/
ריבה
/
עוגיות
/
תותים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף