אחרי שנה שבה נסגרה בעקבות שתי שריפות, פתחה מסעדת ראובן'ס (Reubens) את שעריה מחדש ברחוב בייקר בלונדון. המסעדה המגדירה את עצמה כ"המסעדה הכשרה הוותיקה ביותר בבריטניה", חזרה לפעילות בהשקה רכה, במסגרתה היא מציעה שירות טייק־אווי ותפריט מצומצם בבר הבשר המלוח. הבעלים הבהיר כי הפתיחה הרשמית במתכונתה המלאה צפויה בתחילת ספטמבר.
המסעדה, שהוקמה בשנת 1973 בשכונת מרילבון, היא כיום המסעדה הכשרה היחידה הפועלת במרכז לונדון – בעוד שמרבית המסעדות הכשרות בעיר ממוקמות בצפון לונדון, בעיקר בגולדרס גרין. לאחרונה החליפה המסעדה ידיים, ובמתכונתה החדשה היא שומרת על המנות הקלאסיות המזוהות עמה ובראשן כריך הסולט ביף המפורסם, לצד חידושים, בהם פתיחת מתחם פיין־דיינינג בקומה התחתונה והצגת מבחר של יותר מ־60 סוגי וויסקי נדירים ויינות כשרים מכל העולם.
בהצצה לתפריט ניכר שראובן'ס ממשיכה לשמור על ליבה הקולינרי. המנות הקלאסיות המזוהות עם המקום לא נעלמו: כריך הסולט ביף המפורסם, עמוס בשכבות נדיבות של בשר רך, מרק העוף המוגש עם קניידלך או לוקשן, השניצל הזהוב והלטקעס הפריכים, כולם עדיין חלק בלתי נפרד מהחוויה.
לצד זאת נוספו גם נגיעות עכשוויות: פלאפל ושווארמה בסגנון ישראלי עם חומוס, טחינה וירקות כבושים, חומוס וטחינה במבחר גרסאות, וסלטים רעננים שמאזנים את הכובד של המנות המסורתיות. בתפריט הקינוחים בולטת השילוביות בין מטבח יהודי לאירופי: רוגלך מתוקים, מנדלברויט פריך, שטרודל תפוחים חמים ופודינג לוקשן נוסטלגי.
לא רק ראובן'ס: גל חדש של מסעדות ישראליות וכשרות בלונדון
ראובן'ס אינה המקום הכשר היחיד שחוזר או מצטרף לסצנת המסעדות בלונדון. בשכונת גולדרס גרין נפתחות בימים אלה שתי מסעדות חדשות.