אחרי ההצלחה של השנה שעברה, עמק בראסרי חוזרת עם תפריט הדבש לשנה השנייה. המסעדה ממשיכה את שיתוף הפעולה המיוחד עם מכוורת אופיר מכפר חוגלה ליצירת תפריט ששם את הדבש במרכזו.
בין 15-19 בספטמבר יוגש במסעדה תפריט חגיגי בהשראת הדבש, לצד מכירת דבש מהמכוורת. השנה, התפריט חוזר בפעם השנייה וממשיך את מה שעתיד להפוך למסורת.
מכוורת אופיר הוקמה על ידי ישי אופיר בשנת 1959. ישי, בן כפר חוגלה שבעמק חפר, בנם של חקלאים ממקימי הכפר, חיפש מקור פרנסה בנוסף לגן ירק, פרדס קטן ושתי עגלות שקיבל במתנה ליום נישואיו. ענף הדבורים סיקרן אותו והוא החל ללמוד את הנושא. ראשית המכוורת בנחיל דבורים אותו קיבל ישי מדודו ומנחיל דבורים נוסף אותו לכד בטבע.
כיום 2000 כוורות פזורות ברחבי הארץ, מרמת הגולן על גבול הלבנון ועד הערבה. הדבש נאסף בעיקר מפרחי בר ומעצי הדר, אקליפטוס ואבוקדו. הדור השלישי במשפחה פעיל ותורם אף הוא למכוورת באריזה ומכירת דבש.
בין המנות, שנוצרו בהתאמה לזני הדבש השונים:
במהלך ימי התפריט המיוחד ניתן יהיה להזמין את מנות הדבש לצד התפריט הרגיל של המסעדה, וכן לרכוש במקום את הדבש של מכוורת אופיר, המחזיק בתו "דבש איכות ישראלי".