אין דבר שמחבר בין אנשים יותר מריח של עוגת שוקולד טרייה שיוצאת מהתנור. עוגת השוקולד היא אולי קלאסית, אבל עכשיו היא שוב חוגגת בקדמת הבמה – עם אינספור גרסאות שמציפות את הרשתות החברתיות. קבלו את המתכון שלנו לעוגה פשוטה, רכה ועסיסית, שתמיד מצליחה ותמיד נעלמת מהשולחן בתוך דקות. ואני אגלה לכם סוד – השבוע כבר הכנתי אותה פעמיים.
מצרכים לעוגה:
אופן ההכנה:
מצרכים לגנאש:
את הגנאש הזה הכנתי לגמרי במקרה כשנאלתי לאלתר ולהכין את הציפוי בגרסה אחרת (לא הגיעה השמנת המתוקה במשלוח מהסופר). התוצאה? גנאש עשיר, מבריק ומפנק לא פחות מהמקורי. לפעמים דווקא אילוצים במטבח מביאים את ההברקות הכי טעימות.