השף והמסעדן ליאון אלקלעי, המזוהה עם המסעדות "טוני וספה", "ג’ירף" ו"גרגנטואה", שיתף את מאזיני 103FM במתכון ייחודי לקנלוני בשר בנוסח טורקי. אלקלעי, שמוכר גם כמגיש טלוויזיה וכמחבר ספרי בישול, הציג גרסה ביתית למנה הקלאסית מהמטבח האיטלקי.
הגרסה של אלקלעי שומרת על המבנה המסורתי של גלילי הפסטה האיטלקיים, אך מעניקה להם נשמה מזרח־תיכונית ברורה: תיבול של כמון ופלפל אנגלי, מילוי עשיר בבשר שומני, וכתר של רוטב עגבניות ריחני, יוגורט, שום ומנטה יבשה - תערובת שמזכירה יותר את המטבח הטורקי מאשר את זה הנפוליטני. זהו חיבור מדויק בין איטליה לטורקיה: מצד אחד, פסטה אפויה זהובה; מצד שני, תיבול חם, מתובל וריחני.