רק שלא יהיה פומו: המאכל המסקרן שיוגש בחתונת נועה קירל - ויש לנו את המתכון

התבשיל הקלאסי המבוסס על עוף, סומאק ושמן זית, מזוהה עם עונת המסיק והמשפחתיות - ועכשיו גם צפוי להופיע בתפריט החתונה של נועה קירל ודניאל פרץ

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מסאחן
מסאחן | צילום: אינג'אימג'

בזכות השימוש הנרחב בשמן זית איכותי, מסאחן נחשב התבשיל לסמל של חגיגת עונת הזיתים ולכבוד לבציר השמן. המנה מוכרת ברחבי הארץ ומוגשת באופן מסורתי בכמות גדולה כמאכל משותף למשפחה ולאורחים. לפי פרסום ב־פנאי פלוס, התבשיל צפוי לככב גם על שולחנות האורחים בחתונתם של נועה קירל ודניאל פרץ. כדי למנוע פומו (חרדת החמצה) - הנה מתכון פשוט וטעים למסחאן הקלאסי.

מצרכים עבור 4-6 מנות:

3. במחבת גדולה ועמוקה מחממים את יתרת שמן הזית (הכוס הנוספת) מתבלים את העופות במלח ופלפל ומטגנים עד השחמה. מתבלים בהל ואגוז מוסקט ומעבירים לצלחת.

תגיות:
נועה קירל
/
דניאל פרץ
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף