אני מטפחת בחצר ביתי גינת ירק ונוהגת לערוך בה סיבוב מדי יום כדי לעקוב אחר התפתחותם של הגידולים השונים. כאן אני משקה ושם אני מעשבת. בוקר אחד ראיתי התפתחות מעניינת: השתילים הצעירים החלו לזקוף קומה, כאילו מבקשים להשתזף ולצמוח. ניצנים וגבעולים חדשים נראו בכל מקום, והשתילים הקטנים החלו להתעבות ולהתפשט. פינת עשבי התיבול שלי קיבלה צורה. עשבי התיבול היו ירוקים, גבוהים ומזמינים. בחרתי כמה עשבי תיבול, נכנסתי למטבח והחלטתי להכין מאפה עם בשר.
זהו מאפה בשר עם סלסילות או קונכיות פסטה ענקיות. בחנתי היטב את הפסטה המיוחדת והחלטתי שהדרך הטובה והיפה ביותר להגישה היא למלא את הקונכיות במלית בשר ועשבי תיבול מגינתי, ולאפות אותן ברוטב עגבניות.
מאפה סלסילות פסטה במילוי בשר
החומרים (בתבנית חסינת אש, בגודל 30 על 23 ס"מ):