הסופגנייה של פעם: המתכון הקלאסי שתמיד מנצח

בלי טריקים ובלי מילויים מוגזמים – רק בצק רך, ריבת תות וטעם אחד שמחזיר ישר הביתה: מתכון חגיגי מבית מאפה נאמן לסופגניות רכות, זהובות ונמסות בפה

ליאל עזור צילום: פרטי
הסופגניה הקלאסית מבית מאפה נאמן
הסופגניה הקלאסית מבית מאפה נאמן | צילום: גיל אבירם
2
גלריה

אין דבר שמסמל חום, בית ואווירת חג כמו סופגניות קלאסיות – רכות, זהובות ונמסות בפה. ניחוח של בצק שמתחמם לאיטו, טיגון שממלא את הבית בריח מוכר, וטיפת קסם שמגיעה עם כל סופגנייה שיוצאת מהשמן. זה הרגע להפשיל שרוולים, להפעיל את הלב – ולהכין סופגניות בדיוק כמו של פעם.

אמנם מדי שנה מציפות את המדפים סופגניות בטעמים חדשניים ומפתיעים, אך הקהל הישראלי נשאר נאמן למקור: סופגנייה קלאסית, במילוי ריבת תות, כזו שמרגישה כמו מטבח של סבתא. כי בסוף – זה פשוט טעם של בית.

לקראת החג, מימי נאמן שייך – מתכונאית ומבעלי רשת “מאפה נאמן” – משתפת במתכון ביתי, קל ומהיר, לסופגניות קלאסיות שאי אפשר להפסיק לאכול.

מצרכים:

אופן ההכנה:

מתכון לסופגנית ריבה שאפשר להכין בבית
מתכון לסופגנית ריבה שאפשר להכין בבית | צילום: גיל אבירם

5 טיפים קצרים לטיגון סופגניות מוצלח ובריא יותר:

תגיות:
מתכונים
/
סופגניות
/
חנוכה
/
חג החנוכה
/
מתכונים לחגים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף