אין דבר שמסמל חום, בית ואווירת חג כמו סופגניות קלאסיות – רכות, זהובות ונמסות בפה. ניחוח של בצק שמתחמם לאיטו, טיגון שממלא את הבית בריח מוכר, וטיפת קסם שמגיעה עם כל סופגנייה שיוצאת מהשמן. זה הרגע להפשיל שרוולים, להפעיל את הלב – ולהכין סופגניות בדיוק כמו של פעם.
אמנם מדי שנה מציפות את המדפים סופגניות בטעמים חדשניים ומפתיעים, אך הקהל הישראלי נשאר נאמן למקור: סופגנייה קלאסית, במילוי ריבת תות, כזו שמרגישה כמו מטבח של סבתא. כי בסוף – זה פשוט טעם של בית.
לקראת החג, מימי נאמן שייך – מתכונאית ומבעלי רשת “מאפה נאמן” – משתפת במתכון ביתי, קל ומהיר, לסופגניות קלאסיות שאי אפשר להפסיק לאכול.