טיפ: אפשר להכין מראש את חמאת השום ולשמור במקרר עד יומיים. בזמן ההגשה נותר רק לאפות את הצ'יפס, לחמם מעט את החמאה, לערבב, לפזר פרמזן ולהחזיר למספר דקות לתנור.
"בעולם קיימים כ-4,000 זנים שונים של תפוחי אדמה, וביניהם חומים, צהובים, כחולים ועוד, ולכן טעם הצ'יפס תלוי גם בסוג תפוח האדמה" אומר השף דוד אלחדף מרשת BBB, ומעניק מספר טיפים להכנת צ'יפס איכותי וטעים בבית:
היום, 13 ביולי, מציינים ברחבי העולם את יום הצ’יפס הבינלאומי. לרגל היום החגיגי, ברגר קינג יוצאת בהטבה מיוחדת של 50% הנחה על מנות הצ’יפס המיוחדות שלה, לאורך כל היום: אנגרי צ’יפס (16 שקלים במקום 32), נקניקיות קינג & צ'יפס (18 שקלים במקום 36) וצ’יפס מיקס (17.5 שקלים במקום 35), עם תוספות עשירות, רטבים ונגיעות מושחתות במיוחד שהפכו עם השנים לאחת הבחירות הפופולריות בתפריט. ההטבה תהיה זמינה בסניפים בלבד.