מנה מופלאה: מתכון לפסטה וקציצות בשר ברוטב עגבניות וברוקולי

אני אוהבת לבשל את קציצות הבקר שלי ברוטב עגבניות פשוט שכל איטלקי ישמח לעמוד מאחוריו בגאווה, ועל הדרך לזרוק אל הרוטב כמה פרחי ברוקולי שיוסיפו לי ירוק למנה המקרקעת הזו

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
ספגטי עם קציצות בשר ברוטב וברוקולי
ספגטי עם קציצות בשר ברוטב וברוקולי | צילום: אסי רוז

תגיות:
מתכונים
/
פסטה
/
foody
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף