להפיג את השעמום בסגר: קציצות בקר לכל המשפחה

מנה ביתית, מזינה בחלבון וחמה מהמחבת הישר לצלחת: למרות שהטעם של הקציצה פשוט מושלם, אפשר להוסיף את רוטב האהוב על הילדים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
קציצות בקר
קציצות בקר | צילום: שרה רובין
3
גלריה

הילדים לומדים את חוג כלכלת הבית בבית הספר ומתגעגעים למטבח הבית ספרי בעקבות ההסגר? בכל בית יש מטבח כמו שלכל סיר יש מכסה, ולכן אפשר להפיג את השעמום הביתי בעזרה לאמא ואבא בהכנת ארוחת הצהריים. קייטנת אמא ואבא מעולם לא הייתה טעימה יותר! פנקו את בני המשפחה בקציצות טעימות ובפעילות משפחתית מגבשת שתעשה לכם את הבוקר המאוחר ואת הצהריים.

מתכון מושלם לקציצות, מנה ביתית, מזינה בחלבון וחמה מהמחבת הישר לצלחת, מתאימה להכנה עם ילדים בימים טרופים אלו, פעילות מצוינת לילדים והורים שמשתעממים בבית בעקבות משבר הקורונה.

כמובן שניתן להוסיף רוטב עשיר כדי להעשיר את הטעם של הקציצות. למרות שהטעם של הקציצה החמה שיוצאת מהמחבת פשוט מושלם! אם תרצו להוסיף כל סוג של רוטב תוכלו לעשות זאת, רוטב אהוב מאוד על ילדים, לילדים שלא מתפשרים על תיבול של קטשופ או מבוגרים שאוהבים את הטעם העשיר של רוטב העגבניות האיכותי המשלב עגבניות טריות, עשבי תיבול ומגוון תבלינים שמוסיפים המון לקציצות.

קציצות בקר
קציצות בקר | צילום: שרה רובין
קציצות בקר
קציצות בקר | צילום: שרה רובין
תגיות:
מתכונים
/
קציצות
/
foody
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף