צמחוני עם טעם: מרק קרם כרובית וכרישה

הפתרון לבישול צמחוני וטבעוני טעים הוא מיצוי טעמים של ירקות ולכן אני ממליצה ככלל לתת לירקות שעומדים בבסיס של כל תבשיל זמן טיגון ארוך

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מרק קרם כרובית וכרישה
מרק קרם כרובית וכרישה | צילום: מלכיאלה בן שבת
2
גלריה

אני אוהבת לאכול ולהכין מרקים, אך למרקים צמחוניים הנטייה להיות חסרי טעם, אלא אם כן משתמשים באבקת מרק בטעם עוף - מצרך שלא עובר את סף דלתי ובטח שלא נכנס לשום סיר.

הפתרון לבישול צמחוני וטבעוני טעים הוא מיצוי טעמים של ירקות. לכן אני ממליצה ככלל לתת לירקות שעומדים בבסיס של כל תבשיל זמן טיגון ארוך. להתחיל עם להבה גבוהה ואז להנמיך. הדבר נכון במיוחד בנוגע למרקים ולכן אני ממליצה תמיד להתחיל עם טיגון של ירקות לפני הוספת נוזלים.

המרק שלפניכם הוא דוגמא מצוינת למרק קרמי עשיר בטעם כתוצאה מתהליך טיגון- אידוי ממושך. אפשר כמובן להוסיף שמנת או חמאה אבל לפי דעתי בכלל לא צריך.

מרק קרם כרובית וכרישה
מרק קרם כרובית וכרישה | צילום: מלכיאלה בן שבת
תגיות:
מרקים
/
כרובית
/
foody
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף