לפעמים מתחשק להכין משהו מהיר ופשוט, הכל בקערה אחת. אני אוהבת מאפים שאפשר לאפות אותם גם בתבנית מלבנית וגם בתבנית מאפינס.
קמח התירס מעניק מצבעו הצהוב והכורכום עוד יותר מעצים את הצבע, בנוסף לערכיו התזונתיים. אם לא בטוחים כיצד הטעם המעט מריר של הכורכום ישפיע, אפשר לשים בהתחלה חצי כפית לבלילה ולטעום. אני לא הרגשתי טעם לוואי והריח של הוניל והלימון העצימו על ריח הכורכום.
שימו לב להשתמש בקמח תירס דק שניתן לקנות ברשתות השיווק ולא בקמח תירס גס. בנוסף, הכורכום במתכון הוא כורכום טחון שנמכר כתבלין.
המאפינס הזהובים האלה כל כך טעימים ואין גבול לתוספות שאפשר להוסיף לתערובת כמו: גזר מגורד, ג'ינג'ר מגורד,צימוקים, חמוציות, אגוזי מלך ועוד.