מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש במשך 7 דקות, עד לקבל בצק רך ונוח לעבודה. מכסים את הקערה עם ניילון נצמד ומתפיחים בטמפרטורת החדר עד להכפלת הנפח. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
מקמחים את משטח העבודה ומרדדים את הבצק למלבן גדול בעובי חצי ס"מ. מורחים את הרוטב, מפזרים את הגבינה והפטריות ומגלגלים לרולדה ארוכה והדוקה. פורסים את הרולדה לעיגולים ומניחים בתבנית משומנת ומרופדת בנייר אפייה. מתפיחים במשך חצי שעה. מורחים בעזרת מברשת את הביצה הטרופה ואופים 30־40 דקות, עד לקבלת מאפה זהוב.