המתכון המנצח של תנובה: שבלולי פיצה עם פטריות שילדים אוהבים

הילדים מסרבים לאכול את האוכל השגרתי? תפתיעו אותם עם פיצה אוורירית בצורת שבלולים, ממולאת בפטריות מוקפצות שתגרום להם ללקק את הצלחת ולחכות לארוחת הצהריים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
שבלולי פיצה עם פטריות שילדים אוהבים
שבלולי פיצה עם פטריות שילדים אוהבים | צילום: יח"צ תנובה

מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש במשך 7 דקות, עד לקבל בצק רך ונוח לעבודה. מכסים את הקערה עם ניילון נצמד ומתפיחים בטמפרטורת החדר עד להכפלת הנפח. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

מקמחים את משטח העבודה ומרדדים את הבצק למלבן גדול בעובי חצי ס"מ. מורחים את הרוטב, מפזרים את הגבינה והפטריות ומגלגלים לרולדה ארוכה והדוקה. פורסים את הרולדה לעיגולים ומניחים בתבנית משומנת ומרופדת בנייר אפייה. מתפיחים במשך חצי שעה. מורחים בעזרת מברשת את הביצה הטרופה ואופים 30־40 דקות, עד לקבלת מאפה זהוב.

תגיות:
פיצה
/
מתכונים קלים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף