השוקולד הלבן יהיה גם חלק בלתי נפרד מהציפוי של העוגה. נמיס חבילה נוספת עם חמאה, חלב וקקאו ונצפה את העוגה לאחר שנאפתה. חשוב להוסיף את הציפוי כאשר העוגה עוד חמה כדי שהגנאש הלבנבן שיצרנו ישתלב בה באופן מושלם.
ערבבו את החומרים היבשים בנפרד ואת החומרים הרטובים בנפרד. סביר להניח שאת רוב החומרים לעוגה כבר יש לכם בבית. כל שתצרכו הוא: ביצים, סוכר, שמן, חלב, קפה נמס, מעט מים, קקאו וקמח. ציפוי העוגה ישלב אף הוא קפה נמס, שמנת מתוקה וחבילת שוקולד מריר נוספת. בדיוק כמו העוגה הקודמת, הכינו את העוגה ומיד לאחר שיצאה מהתנור הוסיפו את הגנאש המתקתק. מעל כל המתיקות הזו אפשר להוסיף מספר קוביות שוקולד לקישוט, פולי קפה או סוכריות צבעוניות.
לסיכום, לכל אירוע יש את הטעמים המיוחדים שלו. בחרו את עוגת השוקולד שתרצו לאפות היום, והפתיעו את החברים ובני המשפחה בקינוח נפלא.