המתכון המנצח של תנובה: עוגיות סנדוויץ' שוקולד במילוי קרם ריבת חלב–קפה

והפעם בפינת המתכונים - עוגיות ביס קליליות ואווריריות שכיף לנשנש ליד המשקה החם של הבוקר או אחה״צ, עם שקדים טחונים ועל בסיס קמח תירס. מומלץ להגיש עם אבקת סוכר

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
עוגיות סנדוויץ' שוקולד במילוי קרם ריבת חלב–קפה
עוגיות סנדוויץ' שוקולד במילוי קרם ריבת חלב–קפה | צילום: יח"צ תנובה

מחממים את התנור ל־180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. יוצרים מהעיסה כדורים קטנים בקוטר 3 ס"מ ומניחים בתבנית במרווח של 3 ס"מ זה מזה. לוחצים ומשטחים מעט כל כדור. אופים את העוגיות כ־8 דקות עד שהן נראות יבשות. מצננים לגמרי.

מערבבים ריבת חלב וקפה מומס. מעבירים לשקית זילוף ומזלפים על צדן התחתון של מחצית העוגיות (אפשר למרוח בסכין או בכפית במקום לזלף). מהדקים לכל עוגייה מרוחה עוגייה נוספת ליצירת סנדוויץ'. בוזקים אבקת סוכר ומגישים.

תגיות:
מתכונים
/
עוגיות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף