מחממים את התנור ל־180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. יוצרים מהעיסה כדורים קטנים בקוטר 3 ס"מ ומניחים בתבנית במרווח של 3 ס"מ זה מזה. לוחצים ומשטחים מעט כל כדור. אופים את העוגיות כ־8 דקות עד שהן נראות יבשות. מצננים לגמרי.
מערבבים ריבת חלב וקפה מומס. מעבירים לשקית זילוף ומזלפים על צדן התחתון של מחצית העוגיות (אפשר למרוח בסכין או בכפית במקום לזלף). מהדקים לכל עוגייה מרוחה עוגייה נוספת ליצירת סנדוויץ'. בוזקים אבקת סוכר ומגישים.