המתכון המנצח של תנובה: לזניה ירקות אנטיפסטי וגבינות

תנובה מציגה מתכון למאפה האיטלקי המפורסם, שישדרג את ארוחת הערב שלכם באמצעות מצרכים כמו עגבניות, שיני שום, בזיליקום ומוצרלה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
לזניה ירקות אנטיפסטי וגבינות
לזניה ירקות אנטיפסטי וגבינות | צילום: רון יוחננוב

החומרים:

לרוטב:

לעיטור:

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל־200 מעלות. מערבבים בקערה את כל המצרכים לרוטב (חשוב לבדוק תיבול מראש).

תגיות:
תנובה
/
לזניה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף