מקפלים בעזרת מטרף ידני את הקמח אל התערובת רק עד שהוא נבלע ומוסיפים רבע כוס מים רותחים. מערבבים יחד. מקפלים אל התערובת את הקפה המגורען ופצפוצי השוקולד.
ממלאים את המסה במנז'טים, או בתבנית שקעים משומנת, כ־¾ מנפח הכלי. מערבבים בעזרת כף את מרכיבי הקראמבל ומפזרים כף ממנו מעל כל קאפקייק. אופים בתנור שחומם מראש ל־180 מעלות כ־20 דקות, עד להזהבה ויציבות.
לגרסת הפרווה יש להחליף את השמנת בקצפת צמחית במתיקות מעודנת ואת החמאה בשמן קוקוס.