המתכון המנצח של תנובה: קאפקייקס וניל קפה בסגנון קראמבל

והפעם בפינת המתכון המנצח: קאפקייקס וניל קפה שיעשו לכם חשק לסיים אותם בביס. והפתעה: יש גם גרסת פרווה משגעת בקצפת צמחית במתיקות מעודנת ושמן קוקוס

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
קאפקייקס וניל קפה
קאפקייקס וניל קפה | צילום: אפיק גבאי

מקפלים בעזרת מטרף ידני את הקמח אל התערובת רק עד שהוא נבלע ומוסיפים רבע כוס מים רותחים. מערבבים יחד. מקפלים אל התערובת את הקפה המגורען ופצפוצי השוקולד.

ממלאים את המסה במנז'טים, או בתבנית שקעים משומנת, כ־¾ מנפח הכלי. מערבבים בעזרת כף את מרכיבי הקראמבל ומפזרים כף ממנו מעל כל קאפקייק. אופים בתנור שחומם מראש ל־180 מעלות כ־20 דקות, עד להזהבה ויציבות.

לגרסת הפרווה יש להחליף את השמנת בקצפת צמחית במתיקות מעודנת ואת החמאה בשמן קוקוס.

תגיות:
קאפקייקס
/
מתכונים קלים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף