החומרים:
לקישוט:
להכנת הקרם: ממיסים את השמנת המתוקה והשוקולד הלבן ומעבירים לקירור למשך ארבע שעות לפחות.
להכנת המאפינס: בקערה בינונית טורפים את החמאה והסוכר. מוסיפים את השמנת החמוצה, הביצים, הווניל וטורפים היטב. בקערה קטנה מנפים את הקמח, המלח, אבקת האפייה ואבקת הסודה לשתייה. מאחדים בין תערובת הקמח לתערובת הנוזלים ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
מעבירים את הבלילה לשש תבניות מאפינס אישיות גבוהות מקרטון, וממלאים עד ל־¾ גובה. אופים את העוגות 30־40 דקות, או עד שקיסם הננעץ בהן יוצא יבש עם פירורים לחים. מצננים לחלוטין.
להכנת הקרם, מעבירים את גנאש השוקולד לקערת מיקסר עם בלון הקצפה ומקציפים לקרם יציב. מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר משונן. בעזרת סכין יוצרים חור גדול ועמוק בכל עוגה, מזלפים מעט קרם ומניחים בפנים תות שלם. מזלפים מעל עוד מקרם השוקולד הלבן ומגישים. אם מעבירים אחר כך לקירור, מומלץ להוציא את העוגה מהמקרר כחצי שעה לפני ההגשה.