שרדתם את הצום? זה הזמן לקראנץ' שוקולד עסיסי

במילוי ריבות, שוקולד, תפוחים או פרג: מתכון עסיסי להכנת גלילות שמרים מנחמות, מפנקות, תפוחות ונאות, שניחוחן המשכר מושך את כל בני המשפחה אל מרכז ההתרחשות, הלוא הוא המטבח

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
קראנץ' שמרים
קראנץ' שמרים | צילום: פסקל פרץ-רובין
3
גלריה

כולם אוהבים מאפי שמרים מתוקים או מלוחים: הם יפים, תפוחים, שחומים, וריחם משגע. בצק שמרים הוא נפלא לעבודה: הוא קל ונוח ללישה ידנית. אני מכינה אותו במערבל חשמלי עם וו הלישה. לפעמים, כשאין זמן, ניתן להכינו מבעוד מועד ולתת לו לנוח במקרר. אפשר גם להכינו באמצע השבוע ולהקפיאו טרם האפייה.

החומרים (לתבנית עגולה ומשומנת):


במילוי שוקולד, ריבות, תפוחים או פרג. עוגת שמרים קראנצ'ית
במילוי שוקולד, ריבות, תפוחים או פרג. עוגת שמרים קראנצ'ית | צילום: פסקל פרץ-רובין

הבצק הנפלא הזה מקבל כל קרם ומלית אהובה עליכם, למשל תפוחים, ריבות, שוקולד למריחה ופרג. ניתן להקפיא את הגלילות לפני האפייה ולהפשירן ולאפותן לפני ההגשה. ניתן להקפיאן גם לאחר האפייה. במקום תבנית עגולה, אפשר לאפות בתבניות אינגליש קייק.

תגיות:
מתכונים
/
פסקל פרץ רובין
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף