כולם אוהבים מאפי שמרים מתוקים או מלוחים: הם יפים, תפוחים, שחומים, וריחם משגע. בצק שמרים הוא נפלא לעבודה: הוא קל ונוח ללישה ידנית. אני מכינה אותו במערבל חשמלי עם וו הלישה. לפעמים, כשאין זמן, ניתן להכינו מבעוד מועד ולתת לו לנוח במקרר. אפשר גם להכינו באמצע השבוע ולהקפיאו טרם האפייה.
החומרים (לתבנית עגולה ומשומנת):
הבצק הנפלא הזה מקבל כל קרם ומלית אהובה עליכם, למשל תפוחים, ריבות, שוקולד למריחה ופרג. ניתן להקפיא את הגלילות לפני האפייה ולהפשירן ולאפותן לפני ההגשה. ניתן להקפיאן גם לאחר האפייה. במקום תבנית עגולה, אפשר לאפות בתבניות אינגליש קייק.