המתכון המנצח של תנובה למאפה אישי של כנאפה דובדבנים

הקינוח האישי והקל להכנה יהיה מנה אחרונה מנצחת בארוחת הערב שתרשים את כלל האורחים: כנאפה חמאתית עם דובדבן בשל ומתוק למעלה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מאפה כנאפה דובדבנים של תנובה
מאפה כנאפה דובדבנים של תנובה | צילום: יח"צ תנובה

ממיסים את החמאה במיקרוגל ובעזרת מברשת משמנים בעדינות תבנית מאפינס. את שארית החמאה שופכים על שערות הקדאיף ומערבבים כך שכל השערות יצופו בחמאה.

יוצרים שכבה דקה של שערות קדאיף בתחתית כל שקע מאפין.

מערבבים את הגבינות ומניחים במרכז כל מאפין כף מהמלית. חשוב לשים לב שהמלית נמצאת במרכז ולא מגיעה לצדדים.

מעל למלית מניחים דובדבן, ומכסים בשכבה נוספת של שערות קדאיף. מהדקים בצדדים.

אופים 17־23 דקות או עד שהכנאפה זהוב מכל הצדדים.

מבשלים את הסוכר עם המים עד להמסתו. יוצקים את הסירופ שנוצר מעל הכנאפה.

תגיות:
מתכונים
/
תנובה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף