לא רק גבינה צהובה: הכריכים המיוחדים שכדאי להכיר

שגרת החיים שנכפתה עלינו ב-2020 הביאה לשינויים בהרגלי הצריכה של הישראלים, שמחפשים איך לשדרג את התפריט היומי. אז אם גם אתם כאלה, קבלו שלושה מתכונים לכריכים עם גבינות מיוחדות – מינימום מאמץ ומקסימום טעם

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
טוסט מוצרלה
טוסט מוצרלה | צילום: דרור עינב
4
גלריה

שנת 2020 תגיע בקרוב לסיומה, ואין ספק שהיא תיזכר ככזו שהביאה עמה אתגרים אשר שינו את חיינו מקצה אל קצה. שגרת החיים החדשה שנכפתה עלינו בתקופת הקורונה הגבירה מצד אחד את הרצון לעשות ספורט, לאכול בריא ולשמור על המשקל, ומצד שני בדיוק ההפך - את הצורך במזון מנחם ומפנק, ועודדה רבים מאיתנו לבלות זמן רב יותר במטבח כדי להכניס את המסעדה אלינו הביתה.

עליית המדרגה ברמת הבישול הביתי באה לידי ביטוי, בין היתר, בשינויים בהרגלי קניות המזון של הישראלים, שמגוונים את רשימת המצרכים הקלאסיים, מנסים טעמים חדשים ומחפשים את הטוויסט בכל ארוחה.

בקטגוריית הגבינות המיוחדות בשוק החלב למשל חלה בשנה האחרונה עליה של כ-25% במכר בהשוואה לאשתקד. קטגוריית הגבינות המיוחדות כוללת מגוון גבינות שמתקשרות הרבה פעמים לפינוק ושדרוג מנות קלאסיות כמו גאודה, גרנה פדנו, רוקפור, קממבר, קשקבל ועוד.

אז רגע לפני שגם אתם מסתערים על מדף מוצרי החלב בסופרמרקט הקרוב לביתכם, בלי לשכוח מסכה כמובן, קבלו שלושה מתכונים והצעות הגשה לכריכים משודרגים עם הגבינות המיוחדות של תנובה COLLECTION שיגרמו לכם ללקק את האצבעות:

כריך מוצרלה איטלקי
כריך מוצרלה איטלקי | צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נועה קנריק
כריך סקנדינבית על המחבת
כריך סקנדינבית על המחבת | צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נועה קנריק
סנדוויץ' קרואסון גאודה וריבת פירות יער
סנדוויץ' קרואסון גאודה וריבת פירות יער | צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נועה קנריק
תגיות:
גבינה
/
מתכוני גבינה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף