לבצק:
למילוי:
בקערה בינונית ממיסים את השוקולד המריר והחמאה. מוסיפים את הסוכר והמלח וטורפים היטב. מוסיפים את הביצים וטורפים עד להטמעתן בתערובת. מנפים מעל לתערובת את הקמח, הקקאו והסודה לשתייה ומקפלים עד לקבלת תערובת אחידה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים למשך שעה.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות. יוצרים מהבצק 22 כדורים גדולים. משטחים כל כדור ומניחים עליו פרלין שוקולד לבן או 2 קוביות שוקולד מונחות אחת על השנייה. עוטפים את השוקולד עם קצות הבצק, מכדררים, מועכים מעט ומניחים בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. אופים 8־12 דקות, עד שהעוגיות מתחילות להתייצב בשוליים אך הן עדיין רכות במרכז. לקראת ההגשה בוזקים מעל אבקת סוכר.