זה כמה חודשים, מאז פרוץ הקורונה, אני משתעשעת בהכנת לחמים שונים בשלל צורות, טעמים וטכניקות הכנה. זה התחיל עם גידול מחמצת חדשה - היות שהמחמצת שאותה גידלתי כמעט שנה נהרסה מסיבה לא ידועה - והמשיך עם הכנת לחמי מחמצת ממחמצת שהשגתי ממגדלים אחרים, עד שהמחמצת החדשה שלי תיכנס לפעולה. על הדרך התחלתי לנסות לצייר בעזרת סכין חדה על לחמי המחמצת ולייצר עיצובים מעניינים ומאתגרים.
בהמשך התנסיתי בהכנת לחמים בסיר ברזל כבד, עברתי להכנת חלות משש ושבע רצועות, ובשלל עיצובים, ואפיתי לחמי בירה, פוקצ'ות, לחמניות ולחמים על בסיס חלב, קמח כוסמין או קמח מלא. לאחרונה גיליתי את לחמי הפירות, הכוללים מבחר סוגי פירות מיובשים או טריים. אלו לחמים מהירי הכנה ועשירים בטעם, בניחוח ובמרקמים, שניתן להגיש לצד מבחר ריבות.