המתכון המנצח של "תנובה": עוגיות בראוניז

תנובה מציגה מתכון מתוק במיוחד, הכולל מצרכים כמו שוקולד מריר, ביצים טרופות, חמאה, סוכר לבן וחום, קמח, קקאו, מלח ואבקת אפייה. בתיאבון!

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
עוגיות בראוניז
עוגיות בראוניז | צילום: יהודה סלומון

החומרים:

אופן ההכנה: מחממים תנור ל־180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. מערבבים בקערה את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה והמלח. ממיסים את השוקולד והחמאה. מוסיפים את הסוכרים וטורפים. מוסיפים את הביצים וטורפים לעיסה אחידה. מוסיפים את תערובת הקמח לערבוב קצר (נמנעים מערבוב יתר).

בעזרת סקופר קטן של גלידה או שתי כפות יוצרים כדורים קטנים, מגלגלים בידיים כדי שיהיו חלקים ומניחים בתבנית. אם רוצים, מפזרים מעט מלח אטלנטי ואופים 12 דקות עד שהעוגיות נסדקות והן מעט יבשות מבחוץ אך רכות מבפנים. הן מתייצבות לאחר צינון.

תגיות:
תנובה
/
בראוניז
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף