המתכון המנצח של "תנובה": סלט עדשים עם ירקות שורש וגבינת פטה

תנובה מציגה השבוע מתכון לסלט מעורר תיאבון, הכולל מרכיבים כמו עדשים קפואות "סנפרוסט", שומר, קולורבי, גזר, סלרי, פטרוזיליה וגבינת פטה כבשים 5% "פיראוס" מפוררת

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
סלט עדשים עם ירקות שורש וגבינת פטה
סלט עדשים עם ירקות שורש וגבינת פטה | צילום: נעמה רן

החומרים:

לרוטב:

אופן ההכנה:

שמים את מרכיבי הרוטב בצנצנת עם מכסה מתברג, מבריגים את המכסה ומשקשקים. שמים את מרכיבי הסלט למעט הסלק בקערה. יוצקים את הרוטב ומערבבים. מוסיפים את הסלק ומערבבים בעדינות. מגישים.

תגיות:
תנובה
/
סלטים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף