המתכון המנצח של תנובה: לחם תירס, עירית וזיתי קלמטה

המתכון הטעים והמיוחד של תנובה לקראת החג: לחם תירס, עירית וזיתי קלמטה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
לחם תירס, עירית וזיתי קלמטה
לחם תירס, עירית וזיתי קלמטה | צילום: יח"צ תנובה

לחם תירס, עירית וזיתי קלמטה

מחלקים את התערובת בין השקעים. אופים במדף האמצעי של התנור במשך 25 דקות. מצננים 10 דקות לפני שמשחררים את כיכרות הלחם מהתבניות.

תגיות:
אפייה
/
תנובה
/
מתכון
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף