ללא צורך בחומרי גלם מיוחדים: המתכון הפשוט והגאוני לקרקרים

כדאי להחזיק במקפיא בבית קופסת קרקרים מעשה ידינו, שמהווים פתרון נפלא במקרה של אורחי פתע. הם נשלפים באחת מהמקפיא, מפשירים במהירות ומשמשים כבסיס לתוספות

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
קרקרים
קרקרים | צילום: פסקל פרץ-רובין
3
גלריה

לפעמים דווקא המתכונים הכי פשוטים והכי קלים להכנה הם הגאוניים באמת: כך זה גם במקרה של המתכון להכנת קרקרים. אין צורך בחומרי גלם מיוחדים, הקמחים על כל סוגיהם מצויים אצלנו בארונות המטבח, התבלינים הם ממש בסיסיים, ואם חסר לנו בכל זאת חומר גלם מסוים, בקלות אפשר להחליפו בחומר גלם אחר.

נהדר להחזיק במקפיא בבית קופסת קרקרים מעשה ידינו, שמהווים פתרון נפלא במקרה של אורחי פתע. הם נשלפים באחת מהמקפיא, מפשירים במהירות ומשמשים כבסיס לכל מיני תוספות.

הכנת הקרקרים
הכנת הקרקרים | צילום: פסקל פרץ-רובין

2. מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל־180 מעלות. מנמיכים את החום ל־160 מעלות (אפשר בטורבו) ואופים במשך 12 דקות. מוציאים וחותכים לריבועים ומכניסים שוב לתנור. ממשיכים לאפות ולייבש את הקרקרים במשך כ־25 דקות. מוציאים ומצננים קלות. בעזרת הסכין חוזרים על סימני החיתוך, ואז מפרידים את הקרקרים אחד מהשני. מצננים היטב ושומרים בצנצנות או בקופסאות בעלות סגירה הרמטית.

הכנת הקרקרים
הכנת הקרקרים | צילום: פסקל פרץ-רובין
תגיות:
מתכון
/
קרקרים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף