מתכון לפוקצ'ה ביתית שכל אחד חייב לאפות בבית

מתכון בלי הרבה עבודה, אבל סוחט מחמאות לחם ביתי משגע, מתובל, פריך ומתפצפץ בפה ממספר חומרים בסיסיים: קמח, שמרים, סוכר, מלח ומים, ערבוב ולישה קצרים

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
פוקצ'ה ביתית
פוקצ'ה ביתית | צילום: פסקל פרץ-רובין
2
גלריה

הפוקצ'ה היא לחם שטוח שנאפה בתנור. מגוון האפשריות שגלומות בה הופך אותה למלכת הפחמימות של השולחן. גם אופן הכנתה פשוט - די בערבוב ולישה קצרים של מספר חומרים בסיסיים – קמח, שמרים, סוכר, מלח ומים – ונוצר בצק נפלא. הפעם אני מביאה כאן פוקצ'ה קצת אחרת, מבצק נהדר, בעל גוף קל ומעטפת פריכה וטעימה שהופכת לסוג של לחם. בלי הרבה עבודה, אבל סוחט מחמאות. כדאי להגיש מיד לאחר האפייה ולאכול חם ומתפצפץ.

אופן ההכנה:

פוקצ'ה ביתית
פוקצ'ה ביתית | צילום: פסקל פרץ-רובין
תגיות:
מתכונים
/
פוקצ'יה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף